Spouštíme registraci na VZ Tour 2024: Inspirace a inovace ve veřejných zakázkách

22. 7. 2024

Lídři ve veřejném zadávání zamíří už tento podzim do všech českých krajských měst. Nečekejte však jen formální prezentace, ale především inspirativní diskusi, sdílení praktických zkušeností a konzultace se skutečnými experty. To je VZ Tour 2024. Získejte přístup k nejnovějším trendům a osvědčeným postupům zejména u projektů z IROP a přeshraniční spolupráce od klíčových hráčů na poli veřejných zakázek – registrujte se hned teď a získejte cenné poznatky pro svou praxi. 

VZ Tour 2024

Začátkem října 2024 odstartuje štafeta VZ Tour 2024: Inspirace a inovace ve veřejných zakázkách. Jde o největší, celorepublikovou sérii konferencí zaměřenou na veřejné zakázky v ČR, která se uskuteční ve 13 krajských městech Česka v průběhu letošního října a listopadu. Na této akci, pořádané Centrem pro regionální rozvoj České republiky (CRR) ve spolupráci s řídícími orgány IROP a EÚS, se můžete těšit na inspirativní prezentace, případové studie, konzultace s odborníky a mnoho dalšího. 

Připojte se k VZ Tour 2024

Proč se zúčastnit VZ Tour 2024? 

Na konferencích máte jedinečnou příležitost slyšet nejnovější závěry kontrolních orgánů, inspirovat se poznatky dobré praxe či získat cenné informace i kontakty na odborníky v oblasti veřejných zakázek. Komplexní podporu ocení především zadavatelé zakázek v projektech Integrovaného regionálního operačního programu (IROP), ale také programů Evropské územní spolupráce (EÚS) nebo Národního plánu obnovy (NPO). 

Jako jedno z nejrespektovanějších expertních pracovišť na veřejné zakázky v Česku vám chceme poskytnout nejen teoretické znalosti, ale především praktické rady a zkušenosti, které můžete okamžitě uplatnit ve své praxi. Čeká vás seznámení s řadou případových studií, Best Practice a rozhodovací praxí, které zazní od expertů na veřejné zadávání. Na VZ Tour 2024 vystoupí zástupci Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže, Auditního orgánu Ministerstva financí, Ministerstva pro místní rozvoj a dalších významných institucí. Akce se konají pod záštitou Národní strategie veřejného zadávání v ČR.  

Navíc, každá konference nabízí možnost osobních konzultací s odborníky CRR, kteří jsou připraveni vám pomoci s konkrétními otázkami a výzvami. Přijďte se inspirovat, diskutovat a získat nové poznatky, které vám pomohou posunout vaši práci na další úroveň! 

Jak se zúčastnit? 

Naše konference proběhnou ve všech krajských městech po celé České republice. Podívejte se na program a vyberte si tu, která vás zajímá. 

Pro více informací a registraci navštivte naši podstránku k VZ Tour 2024. 

VZ Tour 2024: Registrujte se nyní

Těšíme se na vás na podzim!